Verzenden en retourneren

Leveringsvoorwaarden

Produkten prijzen
Alle aangegeven prijzen zijn in Nederlandse valuta, Euro’s en inclusief BTW en inclusief verwijderingsbijdrage. Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant. 

Verzendkosten
Voor bestellingen die vooruit worden betaald worden verzekerd verzonden v.a. 200 Euro. Voor extra zware / dure artikelen gelden hogere verzendkosten - bel voor nadere informatie. Wij hebben geen minimum of maximum orderbedrag. U kunt ook zelf bestelling bij ons ophalen zonder kosten. 

Zichttermijn 
Voor alle produkten geldt dat zij binnen 14 werkdagen door de consument kunnen worden teruggezonden naar HyperJuice.nl of naar hem kunnen worden teruggebracht. De produkten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde verpakking). Producten met verpakking voorzien van een zegel van importeur mogen niet worden geretourneerd indien zegel is verbroken, als dit wel zo is neemt U kontakt met ons op. HyperJuice.nl zal uitsluitend de aankoopprijs van het produkt vergoeden. Verzending en risico naar HyperJuice.nl is voor rekening van verzender. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. 

Reclamatie 
Hyperjuice.nl is verantwoordelijk voor de door hem getoonde en geleverde produkten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal HyperJuice.nl het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde produkt. 

Levertijd:
De uiterste leveringstermijn is 14 dagen na ontvangst van de bestelling, met uitzondering van vooruitbetalingen waarbij geldt dat de uiterste leveringstermijn 14 dagen is na ontvangst van de betaling. Na overschrijding van deze periode zal de wederpartij hiervan zo snel mogelijk in kennis worden gesteld en de mogelijkheid worden geboden de overeenkomst te ontbinden, dan wel de bestelling te annuleren 

Betaling:
U kunt op de volgende manieren betalen: 

Ideal
Betaling via Ideal, de betaling wordt direct bij ons bijgeschreven. Dit is de snelste en veiligste manier van betalen.


Paypal
Betaling via Paypal

Onder rembours:
Betaling geschiedt contant aan de bode pakketdienst. Dit kan alleen kontant en in Nederland 

Betaling vooraf:
Handelingswijze is als volgt: U maakt het totaalbedrag van de bestelling (u ontvangt dit per e-mail) over op rekeningnr. 12.80.96.136 tnv D95 te Heteren. U Vermeld bij de betalingsomschrijving het factuurnummer, zoals dat in de bevestiging die wij u mailen is vermeld. Direct na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling op, en u ontvangt dan tevens uw rekening, welke dan geldt als kwitantie.